Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 januari 2021

Bedrijf wil bouwen in Oosteinderpolder

Hillegom – De gemeente Hillegom moet het mogelijk maken, dat er meer gebouwd kan worden. Dat stelt B. van der Drift van de Muntendamsche Investerings Maatschappij B.V.

Dit bedrijf heeft in Hillegom al veel stukken grond opgekocht, de afgelopen jaren. Met name een groot aantal gronden, die in de Oosteinderpolder liggen. Het bedrijf hoopt hier woningen op te kunnen bouwen, zodat de investering voor de grondaankoop zich uit zal betalen.

Volgens Van der Drift is er grote behoefte aan woningen: ,,Er zou op de gronden van de M.I.M. meer ruimte kunnen - en redelijkerwijs ook moeten - geboden moeten worden voor (woning)bouwontwikkelingen.’’