Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 januari 2021

Online feestjes geen succes

Hillegom – Voorafgaand aan de kerstvakantie waren er volop plannen om online activiteiten te organiseren voor de jongeren. Zo zou overlast tijdens de jaarwisseling voorkomen kunnen worden.

De praktijk blijkt echter weerbarstiger, zo staat in de brief van burgemeester Arie van Erk aan de raadsleden. ,,Vanuit het jongerenwerk zijn niet alle online activiteiten doorgegaan; er was te weinig animo.’’ Hoewel het op oudejaarsdag relatief rustig was, bleken er toch veel jongeren met vuurwerk te zijn.

De gemeente hoopt, dat jongerenwerkers en buurtsportcoaches tijdens de aankomende voorjaarsvakantie wat extra sportactiviteiten kunnen opzetten, zodat de jeugd enthousiast gaat voetballen of tennissen, in plaats van doelloos op straat rond te hangen.