Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2021

Deltaplan jeugd

Noordwijk – Raadslid Sebastiaan Duivenvoorde (CDA) pleit ervoor, dat de gemeente ook zal pleiten voor een ‘deltaplan jeugd’.

Op 1 februari 2021 stuurden wethouders jeugd uit verschillende gemeentes een brandbrief aan premier Rutte en het kabinet met de oproep om met een actieplan deltaplan jeugd te komen.  Duivenvoorde: ,,Voor de jeugd brengt corona veel risico’s met zich mee op het gebied van werkgelegenheid, onderwijs, welbevinden en inkomen. Ook zal de jeugd te maken krijgen met de sociale en economische gevolgen op lange termijn. Deze maatschappelijke effecten kunnen we nog niet overzien maar zullen ongetwijfeld groot zijn.

Duivenvoorde wil weten, of het college zich zal aansluiten bij deze brandbrief.