Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Onrust over grondonderzoek

Roelofarendsveen – Kopers van nieuwbouwwoningen in Braassemerland maken zich zorgen over de bouw van hun huis. De twijfels over de realisatie van die woningen komen door een nieuwsbrief van bouwbedrijf Verwelius.

In die brief staat, dat er vragen zijn over de bodemgesteldheid; nader bodemonderzoek is nodig voor de Omgevingsdienst West-Holland en dat zorgt voor maanden vertraging. Verwelius hoopt, dat er in oktober alsnog met de bouw begonnen kan worden. Deze nieuwsbrief leidde tot veel ongeruste telefoontjes van de kopers.

Verwelius heeft echter aan het gemeentebestuur van Kaag en Braassem verzekerd, dat de huidige koopovereenkomst in stand worden gehouden. ,,De onrust van kopers dat Verwelius “van hen af wil” is volledig ongegrond’’, zo laat het college van burgemeester en wethouders weten.