Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

Onzekerheid over activiteitenplein

Roelofarendsveen – Het hele parkeerterrein bij Splotsz in Roelofarendsveen blijft nog beschikbaar voor allerlei activiteiten voor het Oranjecomité. Of dat in de toekomst ook zo blijft, is onzeker.

Het bestuur van dat Oranjecomité was ongerust, toen ze het Masterplan Sportpad zagen, waarbij het leek of dat terrein gehalveerd wordt. Dat is niet het geval, zo verzekert burgemeester Marina van der Velde. Voor het parkeerterrein bij SplotsZ is volgens haar ‘op dit moment’ alleen nog vastgelegd dat het terrein waar evenementen plaatsvinden behouden blijft. ,,De omvang van het parkeerterrein met het besluit van het masterplan is niet verkleind, ook al suggereert de tekening anders.’’

Hoe het hele terrein de komende jaren verder wordt ingericht, moet echter nog bepaald worden. De burgemeester laat weten, dat de belangen van het Oranjecomité hier in meegenomen worden.