Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

30 juni 2021

VVD pleit voor handhaving

Noordwijkerhout – De VVD pleit voor een verbetering van de recreatiemogelijkheden voor het park Sollasi.

Personen, die daar niet-toeristisch in een van de woningen verblijven, horen daar niet. De gemeenteraad heeft eerder een gedoogbeschikking afgegeven aan ‘personen van overwegend Nederlandse origine’ om daar nog twintig jaar illegaal te wonen. De VVD roept het college op, om te blijven handhaven op illegaal gebruik van de bungalows.

Ook vraagt de politieke partij zich af, of het college ‘op korte termijn een controle wil houden op het illegale gebruik van de recreatiebungalows’. Mocht er niet voldoende handhavingscapaciteit zijn, dan kan wat de VVD betreft er wel wat handhavingsuren afgehaald worden van de paardenweitjescontroles.