Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2021

Complimenten voor college

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Marcus Rolloos (VVD) was donderdagavond tijdens de raadsvergadering uiterst complimenteus richting het college van burgemeester en wethouders.

Rolloos gaf aan, dat hij ,,erg enthousiast is’’ over de aanrechtbakjes voor klein GFT-afval. Ook de wijkwandeling, die zaterdag 18 september plaatsvond, leverde bij hem positieve energie op. ,,Complimenten voor de organisatie door de griffie! Het was eer nuttig en leerzaam. Wij vinden de input van de winkeliersvereniging over de gewenste ondergrondse containers en parkeren van auto's en fietsen zeer nuttig en willen daar graag over in gesprek in de commissievergadering en met de raadsleden.’’