Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2021

Balen van onkruid

Noordwijk – Het almaar uitdijende onkruid is ook onderwerp van het politieke gesprek geworden.

Dinsdagmiddag gaf fractievoorzitter Van Bockhove (Lijst Salman Noordwijk) tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022 aan, dat hij zich groen en geel ergert aan al het onkruid. Hij verwijst naar het plein rondom het gemeentehuis. “Het is schandalig, hoe vol het staat. Als je hier aan komt rijden, durf je niet naar de grond te kijken.” Van Bockhove wil, dat er een deskundige wordt ingehuurd, die advies kan geven om het onkruid beter te bestrijden.

Wethouder Theo Alkemade liet weten, dat hij graag met Van Bockhove een rondje door het dorp loopt om te kijken naar de onkruidrijke gebieden.