Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Gek van de werkzaamheden

Noordwijk – De bewoners van het Jan Kroonsplein en omgeving worden hoorndol van alle (bouw)werkzaamheden. Het VVD-gemeenteraadslid Gerard Duijndam trekt zich het lot van deze mensen aan en stelt hierover vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

Op het terrein van Admiraal draaien zware pompen dag en nacht en de werkzaamheden aan de Parallel Boulevard zijn inmiddels ook begonnen. Ook het ’s ochtends vroeg legen van de ondergrondse afvalcontainers wekt wrevel. Duijndam vraagt daarom of die containers later op de dag geleegd kunnen worden. En als gemeenteambtenaren het Jan Kroonsplein gaan opruimen, dan zou het fijn zijn, als dit ook niet al te vroeg in de ochtend gebeurt.

Het college heeft enkele weken de tijd om te reageren.