Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 november 2021

Meer cultuur voor inwoners

Noordwijk - Met de nieuwe cultuurnota ‘Cultuur in de Kern’ wil het gemeentebestuur de bestaande culturele infrastructuur behouden en versterken. Daarnaast wil de gemeente ruimte bieden aan nieuwe initiatieven.

Het nieuwe cultuurbeleid biedt kunst & cultuur voor iedereen in Noordwijk, in alle kernen. Hierbij zal er speciale aandacht zijn voor het bereiken van jongeren en jongvolwassenen. Ook cultuuruitingen, die zorgt voor vernieuwing van het verenigingsleven en begeleiding van vrijwilligers, zijn waardevol.

Met het verbinden van kunst en cultuur hoopt Noordwijk een grotere aantrekkingskracht te realiseren Voor het nieuwe cultuurbeleid wil het college van burgemeester en wethouders 200.000 euro per jaar extra reserveren.