Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2022

Onrust over Paviljoen

OEGSTGEEST – De ontwikkelaar van het Multifunctioneel Paviljoen Nieuw Rhijngeest organiseert op 8 februari een digitale bijeenkomst voor omwonenden.

Dat liet wethouder Glasbeek vorige week weten naar aanleiding van vragen door BVNL-er Marcus Rolloos. Glasbeek gaf aan, dat er een vooroverleg heeft plaatsgevonden tussen de ontwikkelaar en de gemeente over een nieuw ontwerp. “De ontwikkelaar heeft daarbij meteen een vergunningaanvraag gedaan. We hebben feedback gegeven. Hierop heeft de ontwikkelaar de aanvraag ingetrokken en buigt hij zich over een ander ontwerp.” Dit wordt op 8 februari onthuld.

Echt tevreden was Rolloos nog niet. Hij vond dat het college de inwoners beter moet informeren en stelde: “Weer geen open en betrouwbaar bestuur”. Hij riep de wethouder op om het ‘in het vervolg beter te doen’.