Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 februari 2022

Van der Hoeven is beste puzzelaar

OEGSTGEEST – Gemeenteraadslid Van der Hoeven (CDA) blijkt het beste puzzelende gemeenteraadslid te zijn.

Vorige maand ontvingen alle raadsleden een Oegstgeester legpuzzel met 1.000 stukjes. Burgemeester Emile Jaensch beloofde indertijd, dat raadsgriffier Fred Kromhout een prijs zou uitreiken aan het raadslid, dat de puzzel als eerste voltooid had.

Jaensch liet weten, dat inmiddels twee raadsleden deze taak volbracht hebben. Een eervolle vermelding werd uitgereikt aan raadslid Van den Broek (Hart voor Oegstgeest). Maar hij was niet de snelste legpuzzellegger. Raadslid Van der Hoeven was het allersnelste; hij had de legpuzzel al een dag na ontvangst voltooid. “Het zegt wel iets over uw prioriteiten, meneer Van der Hoeven”, grapte Jaensch. Voor zijn opmerkelijke puzzelprestatie ontving Van der Hoeven uit handen van Kromhout een prijs in de vorm van een alcoholische versnapering.