Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 mei 2024

Joep Derksen Nationaal Raadslid van de Week

TEYLINGEN – Gemeenteraadslid Joep Derksen (Partij voor Teylingen) is benoemd tot ‘Raadslid van de Week’ door de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden.

Iedere week krijgt een raadslid uit Nederland deze eretitel als blijk van waardering voor de onderscheidende manier waarop dit raadslid zijn of haar werk verricht. Logischerwijs is Derksen zeer vereerd: “Het was natuurlijk een enorme verrassing. Ik ben geen raadslid geworden voor mezelf, maar juist om er voor te zorgen dat de dorpen Voorhout, Warmond en Sassenheim en de gemeente Teylingen als geheel mooier en beter worden.”

Derksen vervolgt: “De Partij voor Teylingen heeft op dit moment één zetel in de raad, maar met een almaar groeiende fractie met enthousiaste schaduwfractieleden kunnen we steeds meer voor de inwoners betekenen. Het is dan ook heel fijn, dat de Nederlandse Vereniging voor Raadsleden onze activiteiten voor de inwoners van de gemeente Teylingen waardeert met de eretitel ‘Raadslid van de Week’!