Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 mei 2024

Joris Linssen bij Veenerick

ROELOFARENDSVEEN – Tijdens de Boekenweek (van 16 tot en met 24 maart) geeft niemand minder dan Joris Linssen een muzikale lezing bij Boekhandel Veenerick. Hierbij zal hij ook een aantal liedjes spelen op de piano.

Deze muzikale lezing behandelt zijn boek: ‘Als je met de stroom meegaat, sta je zelf stil’. Wie het boek leest, krijgt een kijkje achter de schermen van één van Nederlands bekendste tv-presentatoren. Joris vertelt uitgebreid over het leven voor en achter de camera, maar deelt ook wijze inzichten.

Waarom stopte Joris met het tv-programma Taxi? Hij licht dit toe in zijn boek. Ook neemt hij de lezers mee op zijn wonderbaarlijke tournee door Mexico en verhaalt hij over zijn gezin met pleegkinderen. Joris maakt al meer dan dertig jaar televisie, en hij is het bekende gezicht van grote successen als Hello Goodbye, Taxi en Boeddha in de polder. Daarnaast is Joris tv-presentator en zanger van de populaire theater- en festivalband Joris Linssen & Caramba. Hij werd genomineerd voor een Televizierster, Gouden Roos en Sonja Barend Award. Joris schrijft al jaren columns en liedteksten. Eerder schreef hij Het Boek Louis.

De lezing vindt plaats op donderdag 21 maart vanaf 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.veenerick.nl.