Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 mei 2024

Leerlingen KTS ontwerpen afvalbakbank

VOORHOUT – Bedenk en ontwerp een zo mooi mogelijke afvalbak! Leerlingen van de KTS zijn deze uitdaging aangegaan en het eindresultaat mag er wezen. Een jury bestaande uit experts zal het eindresultaat op donderdag 11 april 2024 beoordelen.

Afvalbakken; ze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar de KTS-leerlingen gingen een stap verder, dan alleen de opdracht uit te voeren. Zij bedachten het idee om hun nieuw ontworpen afvalbak te combineren met een zitbank. Zo kun je én even uitrusten én je kunt afval direct in de daarvoor bestemde bak stoppen.

De jury bestaat uit niemand minder dan Heleen Hooij, juryvoorzitter en wethouder gemeente Teylingen, Ben van der Ark, Executive Chef bij Grand Hotel Huis ter Duin en Oscar de Blanken, Architect en Partner bij Architectenbureau Van Manen.

Tijdens de onthulling wordt ook bekend gemaakt, waar deze ‘afvalbakbank’ zal worden geplaatst.