Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 juli 2007

Brievenbombardement van tuinders richting gemeente

VOORHOUT – “Negen tuinders van de Volkstuinvereniging Elsgeest hebben een ‘brievenbombardement’ uitgevoerd richting de gemeente Teylingen.” Dit maakte hun woordvoerder onlangs bekend.

Over de reden waarom de tuinders het bestuur van Elsgeest passeren en de gemeente rechtstreeks benaderen, zegt de woordvoerder, die niet met zijn naam in de krant wil: “Er is door het bestuur geen gehoor gegeven aan onze klachten. We verwachten geen gouden bergen, maar willen een oplossing, zodat we verder kunnen. Deze zaak ligt bij de gemeente en de politiek is toezichthouder op de gemeente. We willen het traject niet te lang maken, maar we willen deze problematiek ook niet bij één persoon laten terechtkomen. Dit is onze poging om te zeggen: jongens, doe eens wat. Het liefste gaan we met mensen om de tafel te zitten die beslissingen kunnen nemen.”