Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 januari 2009

Open dag bij Marienstaete-Gerto

VOORHOUT – Woensdag 11 februari kunnen belangstellenden de nieuwbouw van Marienstaete-Gerto bezichtigen waaronder het restaurant, de keuken, Binnenhof, zorgcentrum Gerto en kleinschalig wonen. De open dag begint om 14:00 uur en eindigt 16:30 uur. De belangstellenden worden ontvangen met een kopje koffie/thee en cake en krijgen georganiseerd een rondleiding door het gebouw.
Tijdens deze open dag kunnen de bezoekers het deel wat bij Marienstaete hoort bekijken, met uitzondering van de woongedeeltes van bijvoorbeeld de broeders. Wim Koopmans vertelt: “Graag willen we de mensen de nieuwe situatie laten zien, hoe wij hier werken en wat de mogelijkheden zijn. De open dag is bedoeld voor iedereen: van jong tot oud, die belangstelling heeft in het reilen en zeilen van een zorgcentrum.”Het evenement vindt plaats bij Marienstaete-Gerto, verbonden aan de BNS, Rijnsburgerweg 4 in Voorhout. Voor meer informatie: www.marienstaete.nl.