Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 oktober 2021

Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam

“Niet alleen een papiertje is belangrijk; het moet uit jouw handen komen”

HILLEGOM – Kwaliteit, duurzaamheid, vakkennis en afwisselend werk; dat is waar het bij Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam om gaat. Wie er als timmerman van geniet om speciaal timmerwerk uit te voeren, kan bij dit familiebedrijf solliciteren.

JOEP DERKSEN

Vakmanschap, dat is waar het bij Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam om gaat; iedere dag weer. Van Berk (31) geeft een rondleiding door de fabriek: “We plaatsen hier alles; kozijnen, ramen, dakkapellen. De klanten komen bij ons voor het maatwerk; waar anderen stoppen, gaan wij verder. We houden van hout, hout leeft! Kunststof doen we uiteraard ook wel, maar hout is het stuk vakmanschap van ons, zoals je dat nergens anders ziet.’’

Meer dan een halve eeuw geleden begon Kees de Groot het bedrijf in een oude bollenschuur aan de Stationsweg in Hillegom. Talloze wijken in deze gemeenten zijn dankzij hem ontstaan. Ewald de Groot kwam in 1990 in het bedrijf en is hier nog altijd actief. Van Berk is in feite de derde generatie. Hij is sinds 2019 de nieuwe eigenaar en geeft aan: “Wil je werken in een klein bedrijf met persoonlijk contact, waar kwaliteit voorop staat, waar je graag mooi werk aflevert, dat ook gewaardeerd wordt; dan zoeken we jou! We staan voor kwaliteit en duurzaamheid en bieden je afwisselend en uitdagend werk; van kozijnen plaatsen tot aan- en verbouw. Je werkt in een klein team van vijf collega’s; samen werken we voor een betere toekomst!”

Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam heeft als familiebedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. “Gemeenten en bedrijven weten als geen ander, hoe onze moderne en slagvaardige organisatie moeiteloos gecombineerd wordt met ons ouderwets ambachtelijk vakmanschap. We hebben nauwe contacten met andere aannemers en kunnen bouwen op elkaars kwaliteiten. Doordat er een jarenlange samenwerking is met Timmerfabriek Hillegom, hebben we veel kennis in huis. Hierdoor zijn we als eerste op de hoogte van de nieuwste innovaties met betrekking tot houtbewerking en kunnen we produceren zonder lange levertijden.”

Duurzaamheid

Van Berk: “Duurzaamheid speel een belangrijke rol in de bouw. Dit merken wij ook bij onze opdrachtgevers. Steeds vaker wordt de vraag gesteld, hoe we kunnen zorgen dat de CO2-uitstoot beperkt kan worden met isoleren, het plaatsen van zonnepanelen en het verwarmen van de woning. Wij zijn groot voorstander van het gebruik van de beste materialen. Hierdoor gaan we verder dan alleen maar isoleren. Wij willen ervoor zorgen, dat alles wat wij maken, ook bijdraagt aan een nieuwe duurzame toekomst.

 

De nieuwe medewerker kan van alle leeftijden zijn, maar de kans is groot, dat het iemand is die al een aantal jaren als timmerman actief is en op zoek is naar een plek waar hij écht mag timmeren en het aloude vakmanschap kan uitoefenen. Iemand die niet schroomt om af te toe de leiding te pakken, maar ook een frisse, vlotte persoonlijkheid heeft. Hij/Zij kan rekenen op een heel fijne werksfeer en solidariteit onder de medewerkers, waarbij iedere week wordt afgerond met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Solliciteren? Stuur je CV rechtstreeks naar Randy van Berk: randy@degrootenhoogendam.nl.

Voor meer informatie:

Aannemersbedrijf De Groot en Hoogendam
Marconistraat 18, Hillegom
T: 0252-518733
M: 06 4238 0470
E: randy@degrootenhoogendam.nl
W: www.degrootenhoogendam.nl