Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 januari 2007

Voorhout opgeschrikt door moord op Bloemenschans

Voorhout – Grote consternatie was er in de Bloemenschans afgelopen weekend. In een van de huurhuizen is het lijk van een 38-jarige man gevonden. Op zaterdag zette de politie de omgeving af en op zondagochtend was het forensisch sporenonderzoek nog altijd niet afgerond. Al die tijd stond een portocabine van de politie voor het huis. Het lichaam is later op de dag weggebracht, waarna sectie werd verricht.
door: Joep Derksen

De man leefde samen met een vrouw en zes kinderen. Enkele jaren geleden zijn beiden bij elkaar ingetrokken, waarna de jongste telg geboren is. Dat niet alles paix en vree was, blijkt wel uit de verhalen van de buren, want regelmatig was door de muren een luid gestommel te horen. Ook de politie kwam geregeld langs om de gemoederen tussen het stel te sussen, zo vertelde een buurvrouw. Op de zaterdag zelf had zij noch haar zoon lawaai vernomen wat zou kunnen lijken op een misdrijf, zo informeerde ze de media.

Opvangen

Een buurman vertelde dat de voormalige partner van het slachtoffer op zaterdagmiddag is langsgekomen en is opgevangen. Bij de buren is algemeen bekend dat zij is verhuisd naar Amsterdam, met de in 2006 geboren baby. De andere kinderen verbleven in het huis aan de Bloemenschans: het is nog onbekend waar zij hun onderkomen zullen krijgen in de nabije toekomst.

Désirée Wilhelm van het Openbaar Ministerie verklaart het volgende: “Afgelopen zaterdag 6 januari omstreeks 13:00 uur is door een medebewoner een dode man aangetroffen in een woning aan de Bloemenschans in Voorhout. Hij is slachtoffer van een misdrijf en dood aangetroffen in zijn woning. Het onderzoek loopt nog, maar er zijn sporen van geweld aangetroffen en daarom gaat het Openbaar Ministerie uit van een misdrijf. Op zondag 7 januari is sectie verricht en in het kader van het onderzoek kunnen we geen mededelingen over de zaak doen. De huiszoeking die sinds zaterdag plaatsvindt, zal enkele dagen duren. Er zitten 30 rechercheurs op de zaak.”

1 Comments:

At 6:31 p.m., Anonymous Anoniem said...

Hoveel jaar heeft die pool gekregen op de moord op Anrdew!

 

Een reactie posten

<< Home