Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2007

College vraagt toestemming voor extra projectinvestering

Lisse – Het college van burgemeester en wethouders vraagt toestemming aan de raad voor een extra investering van 250.000 euro, zo werd dinsdag 30 januari duidelijk. De bedoeling is, dat dit bedrag uiteindelijk wordt doorberekend aan de projectontwikkelaars, zodat de gemeente deze kwart miljoen euro niet zelf hoeft te dragen. Het geld is nodig om exploitatieplannen te maken voor grote projecten als Geestwater, het Raadhuispleinplan, CNB, Hobaho, masterplan Keukenhof en een plan van aanpak voor het weiland 2de Poellaan.

VVD-wethouder Bas Brekelmans legt uit waarom het noodzakelijk is nu door te pakken: ‘We willen geen vertraging van de plannen en die 250.000 euro zijn nodig voor het inzetten van extra ambtelijke capaciteit. Wanneer de plannen niet vertraagd worden, kunnen we ook doen wat de titel van het collegeprogramma al zei: ‘Aan de slag!’