Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 februari 2007

Lokaal Loket Lisse blijft

Lisse – Het Lokaal Loket Lisse bestaat alweer twee jaar, de hoogste tijd voor een evaluatie dus. Het college van burgemeester en wethouders maakte dinsdag 30 januari bekend dat bijna alle vooraf bepaalde doelstellingen behaald zijn. Gemiddeld bezoeken 6 mensen per dag het Lokaal Loket en het aantal cliëntencontact is vorig jaar met 50% gestegen. Maandelijks bezoeken iets meer dan 300 mensen de website.

Het college zal, gezien de resultaten, aan de gemeenteraad voorstellen om het Lokaal Loket Lisse door te laten gaan op de ingeslagen weg. D66-wethouder Adri de Roon zegt hierover: ‘Het is gerechtvaardigd dit project te continueren. Overigens zouden we met Lokaal Loket Lisse door zijn gegaan, als de doelstellingen niet waren gehaald. We moeten namelijk volgens de Wmo ook de burgers informeren en adviseren over zaken als zorg, kindertoeslag, belastingdienst en andere zaken. Het college heeft voor de periode 2007 – 2010 een bedrag van 200.000 euro opgenomen om het Lokaal Loket Lisse voort te zetten.