Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 februari 2007

Parkeerverwijzing onderzocht

Lisse - Er wordt een onderzoek ingesteld naar de mogelijkheden om het parkeerverwijzingssysteem in het centrum te verbeteren. Daartoe is besloten naar aanleiding van het werkbezoek van verkeersdeskundige Hans Vergeer, die de situatie rond de Kapelstraat met eigen ogen kwam bekijken, en het daaropvolgende schriftelijk advies.
PvdA-wethouder Guus Mesman: 'We moeten goed verwijzen naar de parkeerplaatsen, maar een automatisch signaleringssysteem zie ik niet tot de mogelijkheden behoren; dat is veel te duur. Wel kunnen we signaleringsborden plaatsen buiten het winkelcentrum.' Wanneer het onderzoek voor het parkeerverwijzingssysteem wordt uitgevoerd en welke acties hij verder onderneemt, laat de wethouder afhnagen van wat de commissie Ruimte en Infrastructuur beslist. De leden komen donderdag 15 februari in vergadering bijeen.