Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 februari 2007

Bloemenschansmoord: politie houdt vierde verdachte aan

Voorhout - De recherche van Politie Hollands Midden heeft een vierde verdachte, een 20 jarige vrouw, aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een 38 jarige Voorhouter in de nu al befaamde Bloemenschansmoord.

De Voorhouter werd zaterdagmiddag 6 januari dood aangetroffen in zijn woning aan de Bloemenschans in Voorhout. Twee weken geleden werden al drie andere verdachten opgepakt, een 51-jarige man, een 44-jarige vrouw en een 21-jarige man. De recent aangehouden vrouw is op vrijdag 9 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris die heeft bepaald dat ze nog veertien dagen in voorarrest moet blijven. Net als de andere drie verdachten zit zij ook in beperkingen, waardoor ze alleen met haar advocaat mag communiceren.

In het kader van het onderzoek wil de politie geen mededelingen doen over de achtergrond van de nieuwe gearresteerde en of ze familie is van een van de andere verdachten.