Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 mei 2007

Activiteiten Cultuur Verheft

28 april 2007: Start van het jubileumjaar

De voorzitter vertelt: “Na de laatste uitvoering van ‘Pas op, Besmettelijk’ kregen al onze leden tijdens de borrel en hapjes een T-shirt met daarop de tekst ’60 jaar Cultuur Verheft’. Die T-shirts gaan we dit jaar tijdens alle evenementen, zoals het verkopen van de lootjes, dragen.”

15 mei 2007: Programma voor de Bond van Ouderen

Tetteroo: “Op een ludieke manier spelen we dat we een openbare vergadering houden, met zang, improvisatie en het betrekken van het publiek. Dit optreden zal gevuld zijn met nostalgische momenten over de geschiedenis van het dorp en alles wat zich hier plaatsvindt. Onlangs kreeg ik te horen dat de kaarten voor dit optreden binnen de kortste keren weg waren en dat is toch een compliment voor ons: blijkbaar komen de mensen graag.”

22 mei 2007: Voorstelling voor de Voorhoutse basisscholen

“De kinderen in de groepen 3 tot en met 6 krijgen in sporthal De Tulp het kinderstuk: ‘De Nieuwe Kleedster van de Keizer’ voorgeschoteld. Dit is een werk van de bekende toneelstukschrijver Aris Bremer en is een parodie op het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’. Ik wil er niet al te veel over kwijt, maar een mobieltje speelt een cruciale rol in het verhaal, maar ook alle aspecten van goed en kwaad komen naar voren. Dit stuk is doorspekt met klassieke muziek en er zitten een aantal door ons zelfgemaakte liedjes in.”

13 oktober 2007: “Teylinger Feest: Teylingen doet een wens”

In samenwerking met toneel- en muziekverenigingen uit Voorhout (St. Cecilia), Sassenheim (Crescendo en Pancras) en Warmond (De Brassband) wordt er een groot cultureel feest georganiseerd. Dit vindt naar alle verwachting plaats in de Voorhoutse sporthal De Tulp. Alle opbrengsten van dit festijn komen ten goede aan de Stichting Doe een Wens, een organisatie die de hartenwensen van zieke kinderen mogelijk maakt. Tetteroo: “Ook organiseren we poeziewedstrijden waarvoor we een prominente figuur vragen om de presentatie op zich te nemen. Wie dit is, houden we nog even geheim.”

24 en 25 november 2007: Jubileum weekend

“In het Teylingen College vieren we ons jubileum met een 3-tal eenakters en een spectaculaire afsluiting. We geven dus meerdere voorstellingen op een avond en dat is juist ongelooflijk leuk voor het publiek. Als onderdeel van het eenakter gebeuren hebben we ook een verrassing. Het is iets met smartlappen, nog nooit eerder in deze streek vertoond, maar meer vertel ik er niet over.”

1 december 2007: Groot Sinterklaasfeest

Een feestmiddag voor alle Voorhoutse kinderen vindt plaats in het Teylingen College. Natuurlijk zal Sinterklaas niet ontbreken.