Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 juni 2007

Bastel breekt lans voor snuffelschuur

VOORHOUT – Wolfgang Bastel licht ook een tipje van de sluier op over Bram’s snuffelschuur: “Bram Montanus heeft er zelf nog veel zin in, maar hij zoekt al jaren naar een geschiktere ruimte dan de Speleweij. Ik hoop ook dat de gemeente snel passende ruimte vind om het kringloopverhaal te continueren, want de Speleweij is een noodvoorziening en de benodigde ruimte breekt ons op als het gaat om plannen voor nieuwe ontwikkelingen.”

“Dit jaar hopen we een beslissing te krijgen van de gemeente en goede afspraken te maken over de continuïteit. Ik doe dan ook een oproep aan het Teylingse bestuur om creatiever te zijn. Je moet in ieder geval de dialoog voeren; is de gemeentewerf bijvoorbeeld geen optie?"