Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2007

Heeren van Voorhout geven vliegreis inclusief toegangskaartjes Manchester United cadeau

VOORHOUT – De Heeren van Voorhout houden later dit jaar een nieuwe en spectaculaire actie: De zes deelnemende winkeliers geven een vliegreis naar Manchester weg, inclusief overnachting en kaartjes voor een wedstrijd van Manchester United. Daarnaast kunnen de gelukkige winnaars ook originele en door de spelers gesigneerde Manchester United voetbalshirts winnen.

Albert van Kesteren vertelt: “Het is een behoorlijk pittige investering voor ons, maar het gaat zeker door. Wanneer de reis plaats vindt, is nog niet bekend, maar dat willen we tegen die tijd ook doen in overleg met de winnaar of winnares. Om het betaalbaar te houden, willen we de vlucht toch ruim van tevoren boeken. Wat de toegangskaarten betreft, dat was toch wat gemakkelijker, want het zit in de familie.” (Edwin van der Sar is zijn zwager, red.).

De precieze details over de Heeren van Voorhout-actie worden de komende week bekend gemaakt. De Heeren van Voorhout zijn: Tutti-a-Tavola, Italiaanse delicatessenzaak, Van Kesteren, Groentespecialist, Ammerlaan, Echte bakker, John Voordouw, Keurslager, De Klok, Visspecialist en Neuteboom, Kaas-verswereld.