Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 september 2007

Lopen voor speelterrein

VOORHOUT – De sponsorloop heeft duizenden euro’s opgeleverd om het speelterrein bij Foreholte mogelijk te maken. Vele kinderen droegen hun steen bij om zich de longetjes uit het lijf te lopen om zoveel mogelijk rondjes te lopen.

Benthe (5) en Sanne (7) van Eiijk zijn zelfs helemaal geen lid van de voetbalclub, maar wel van de naastgelegen handbalvereniging. “We maken dus ook gebruik van die speeltuin, dus hebben we twee blaadjes vol met wel 60 sponsors bij elkaar gekregen.” Jordi (9) en Roy (8) hadden hun voetbalshirtje aan en stonden al vroeg in de startblokken: “We gaan minimaal 25 rondjes lopen”, riepen ze enthousiast.

Gezien het aantal kinderen dat meedeed en de vele tientallen mensen die hen financieel ondersteunden met de sponsorloop, is de komst van het speelterrein een flink stuk dichterbij gekomen. In de loop van de volgende week wordt het definitieve bedrag dat is binnengehaald bekendgemaakt.