Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2007

Monumenten Sassenheim zorgvuldig te boek gesteld

SASSENHEIM – Burgemeester Sander Schelberg nam op zaterdag 8 september het eerste exemplaar in ontvangst van het boek ‘Monumenten in Sassenheim’. Schrijfster Drs. Brigitte Rink-Ensink overhandigde dit complete overzicht van monumentwaardige panden aan hem vlak voor de opening van het KunsTheater & Cultuur Event.

‘Monumenten in Sassenheim’ is geschreven in opdracht van Stichting Oud Sassenheim en Rink-Ensink heeft er enkele jaren over gedaan om het werk te voltooien. In het boek zelf staan ook twee wandelroutes, waardoor de lezer de in het boek afgebeelde plaatjes ook in het echt kan zien. De schrijfster maakte bij de overhandiging van het eerste exemplaar gebruik van de gelegenheid om een gerucht uit de wereld te helpen: “Het pand op Hoofdstraat 102 wordt niet afgebroken en er komt geen flat. Dit in tegenstelling wat er in de pers stond: ik ben erg blij met dit nieuws.” Schelberg zelf was zeer verguld met het boek: “Ik heb ‘m als eerste: hij is prachtig om te zien en heerlijk om te hebben.”