Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 november 2007

Mesman overlegt met Provast over parkeren

LISSE – Na het aanhoren van de meningen van de raadsleden, gaat wethouder Guus Mesman (PvdA) met Provast in gesprek om te kijken hoeveel het de gemeente gaat kosten als er geen systeem van betaald parkeren na twee uur wordt ingevoerd in de toekomstige Hobaho-garage. Dit kondigde Mesman aan na afloop van de bespreking van het onderwerp over het invoeren van betaald parkeren.

Naar de uitkomsten van dit gesprek wordt door de politieke partijen met interesse uitgekeken, want Arno van der Voort, partner bij Provast, heeft zich in het openbaar al eens geuit tegen de wethouder over dit vraagstuk. Na afloop van het Parkeer Cafe gaf Mesman de tip aan de partner dat ‘Provast duidelijk aan de raad moet aangeven wat het financiele verschil is voor de gemeente wanneer er wel en niet betaald parkeren wordt ingevoerd.’ Van der Voort’s antwoord was kort en duidelijk: ‘Voor de financiering maakt het niet veel uit, want voor die ene euro per uur die we ontvangen, hoeven we het echt niet te doen.’