Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

16 november 2007

Prijswinnaars Heeren van Voorhout bekend

VOORHOUT – Duizenden kassabonnen van de Heeren van Voorhout lagen verspreid op de tafel van het kantoor van notaris Mendelts. Het was aan Miranda Heemskerk, kandidaat-notaris, om dinsdag 6 november de winnaar van de vliegreis voor twee personen naar Manchester, inclusief twee overnachtingen en het bijwonen van een voetbalwedstrijd van Manchester United, te trekken. Daarnaast wonnen zes gelukkige mensen een Manchester United T-shirt met handtekeningen van de wereldberoemde voetballers Edwin van der Sar, Dani, Scoles, Brian Giggs of Christiano Ronaldo.

Alle Heeren waren bij dit unieke moment aanwezig; het gebeurt dan ook niet iedere dag dat zo’n mooie prijs gewonnen kan worden wanneer je je dagelijkse boodschappen haalt. Unaniem waren de winkeliers het erover eens: dit was veruit de meest geslaagde actie van de Heeren van Voorhout. A. van Kesteren zegt hierover: “We hebben veel meer reacties gekregen dan de vorige keer, want iedereen wilde een kans maken op de eerste of tweede prijs. Er hebben mensen uit de gehele Duin- en Bollenstreek meegedaan. Veel oudere mensen namen ook deel om een t-shirt voor een van hun kleinkinderen te winnen.” De Heeren halen herinneringen op: “Er waren zelfs mensen die bonnetjes van de grond opraapten om met de actie mee te kunnen doen!”

Na de trekking werden alle winnaars direct gebeld. Monique Hulsker had een ons gebraden gehakt bij keurslager John Voordouw gekocht. Ze was blij verrast met het nieuws dat een wedstrijd van Manchester United bezocht kan worden: “Oh, da’s leuk voor mijn man.” Voordouw repliceerde: “U mag ook mee, hoor, want het is een vliegreis voor twee personen!”

De zes winnaars van de tweede prijs (Manchester United t-shirts met handtekening) waren: G. Stifano, die een doosje kaviaar bij Italiaanse delicatessenzaak Tutti-a-Tavola had gekocht, Erna van der Zwet (jong belegen kaas met korting bij kaas-verswereld Neuteboom), Marleen van Leeuwen (zalmfilet bij visspecialist De Klok), Corrine Star (meergranen eierkoek bij echte bakker Ammerlaan), Erik Barnhoorn (snijbonen in de aanbieding bij groentespecialist Van Kesteren) en Edward Maasdijk (reclameburger bij keurslager John Voordouw).