Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 januari 2008

Teylingerpop trekt duizenden mensen

STREEK – Het ziet ernaar uit dat Voorhout een gerenommeerde plaats wordt, waar je moet zijn als het gaat om het bouwen van een megagoed feest. Op zaterdag 12 januari stroomde de evenementenzaal van De Tulp vol voor de eerste editie van de Teylingerpop. Meer dan tweeduizend mensen genoten van optredens van Lesley Williams, One Two Trio, Pater Moeskroen, Wolter Kroes, Tessa en Eric Hulzebosch. Tussen de optredens door hield Feest DJ Henry de sfeer er goed in met zijn opzwepende muziek.

In de volle zaal gingen tot diep in de nacht zowel tienjarigen als vijftigjarigen volledig uit hun dak. Ieder optreden had zijn eigen stijl, maar welke muziek ook gezongen werd, het resultaat was hetzelfde: meezingende, klappende en, voor zover mogelijk, dansende mensen.

De avond zelf was georganiseerd door carnavalsvereniging De Saksen uit Sassenheim, ter ere van haar 33-jarig bestaan (drie keer elf jaar). Met het succesvol organiseren van dit gigafestijn bewijst de carnavalsvereniging dat ze de hoempafeesten ver ontgroeid zijn. De Teylingerpop is een muziekevenement dat zich qua professionele aanpak, feestgehalte en kwaliteitsoptredens kan meten met de beste muziekpodia in Nederland!