Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 juni 2008

Feestend Voorhout

VOORHOUT – Op de dag dat de Bollenstreek een voetbalkampioen rijker was (FC Lisse: algeheel amateur kampioen) en Nederland een EK-illussie armer, ging het gewone leven, hoe onvoorstelbaar ook, toch gewoon door. En zo’n 400 feestvierders beseften dat op zaterdag 21 juni maar al te goed bij het Midsummer Carnaval in @Hok.
Even was er de domper van de verloren wedstrijd tegen Guus (“In Guus We Trust”) Hiddink en zijn Russen, maar DJ Maurice bracht de sfeer weer op gang met zijn opzwepende muziek. Bij zijn opmerking: “Ik heb hier nog wat oranje kleding in de aanbieding, kwamen zowaar de eerste lachen al op de gezichten van de aanwezigen.” Direct daarna ging iedereen echter volledig uit zijn of haar dak bij de optredens van de Sambaband, Peter Beense en Def Rhymz. Het Nederlands elftal mag dan passé zijn, maar feestend Voorhout leeft als nooit tevoren!