Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

20 november 2008

VVD pleit voor fietsparkeerplaatsen bij bushaltes

LISSE – ‘Zorgt u ook voor fietsopstalplaatsen bij nieuw aangepast bushaltes?’ Dit wilde commissielid Johan Vermeij (VVD) weten van wethouder Guus Mesman tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur van donderdag 13 november.
Onderwerp van discussie was de beschikbaarstelling van een krediet van 60.000 euro voor de aanpassing van twee bushaltelocaties aan de Oranjelaan en vier bushaltelocaties aan de Ruishornlaan. Vermeij: Hoe zit het met al die andere bushaltes met al die fietsen in de bosjes. Zorgt u ook voor fietsopstalplaatsen? Als voorbeeld noem ik de bushaltes bij de Oranje Nassaustraat: daar zijn twee jaar geleden nieuwe exemplaren gezet. Iedere dag liggen daar fietsen in de bosjes, omdat er geen fietsparkeerplaatsen zijn. We hebben er al jaren geleden aandacht voor gevraagd, maar ik zie er weinig beweging in.’ Mesman antwoordde: ‘Ik zal er aandacht voor vragen. Sorry dat dit kennelijk is blijven liggen.’