Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

11 maart 2009

Dubbelconcert jubilerend St. Cecilia

VOORHOUT – In het jaar dat de muziekvereniging St. Cecilia 90 jaar bestaat, werd zondag 8 maart samen met St. Cecilia uit het Zuid-Limburgse Bocholtz een dubbelconcert gegeven aan bijna 300 bezoekers in de KTS. Tegelijkertijd werden de fonkelnieuwe binnen- en buitenuniformen getoond, die dankzij het inzamelen van tienduizenden kilo’s oud papier en de donaties van enkele sponsors bekostigd konden worden. Het publiek genoot deze zondagmiddag van de prachtige muziek.

Twee afzonderlijke, maar op elkaar afgestemde, programma’s werden respectievelijk voor en na de pauze gebracht, waarbij fanfare tegenover harmoniemuziek kwam te staan. De nieuwe uniformen werden met luid applaus begroet: diep donkerblauw, afgezet met rode bies(en) en van binnen gecompleteerd met wit overhemd en rode stropdas. Het totaalplaatje bracht de menige oh’s en ah’s en dat was zeker niet ten onrechte. Ook werd die avond het 25-jarig jubileum van Joost van Kempen gevierd: de voormalige saxofonist en huidige trombonespeler werd onderscheiden met het insigne van de Z.H. bond en het daarbij behorende certificaat.
Het jubileumconcert van St. Cecilia vindt plaats op zaterdag 27 juni. Het is nog mogelijk om in te schrijven voor het jubileumboek dat in oktober gepresenteerd wordt. Neem hiervoor contact op met Nard Zwetsloot, T: 0252 226 598.