Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

21 mei 2009

Lot Poelhuys in juni bekend

LISSE – In juni besluit de gemeenteraad over de toekomst van ’t Poelhuys. Deze mededeling deed wethouder Bas Brekelmans (VVD) tijdens het raadspresidium van woensdag 6 mei. Hij ging hierbij in op een vraag van fractievoorzitter Cees Verburg (D66).
Brekelmans: ‘We hebben een projectleider aangetrokken die alle A-locaties in kaart brengt om de professionele beheersorganisatie op poten te zetten. Dat valt onder de uitwerking van het beleid van het accommodatiebeleidsplan. Het college stelt hierover een advies op voor de gemeenteraad. Met de beheerders van ‘t Poelhuys is gesproken over de eigendomsoverdracht en het geven van een facelift. Daar is onlangs overleg over geweest. Naar onze indruk verlopen de gesprekken voorspoedig. Voor ‘t Poelhuys zal een specifiek raadsvoorstel komen waarbij we spreken over de verbouwing en upgrading. Al eerder is bekend gemaakt dat de aankoop van het kerkelijke deel is afgeblazen.’