Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2009

Informatieavond over vlieglawaai

LISSE – Een informatieavond over vliegverkeer wordt woensdag 3 juni gehouden voor bewoners en gemeenteraadsleden van de Duin- en Bollenstreek en de Leidse regio. Deze gebeurtenis is in het gemeentehuis van Lisse en begint om 19:00 uur.
Tijdens deze avond geeft de heer Vermeegen, procesmanager van de zogeheten ‘Alderstafel’ een toelichting op het advies van deze Alderstafel aan de ministers van Verkeer en Waterstaat en VROM over de toekomst van Schiphol en de regio tot 2020. Na deze presentatie wordt ingegaan op het experiment uit het Aldersadvies om de startroute ‘Spykerboor’ te verleggen naar de Bollenstreek. Ook legt de heer Waltman van de Luchtverkeersleiding Nederland toe hoe het luchtverkeer boven dit gebied eruit ziet. De toehoorders kunnen aan het eind van de avond vragen stellen aan een panel bestaande uit de eerder genoemde sprekers, wethouder Bas Brekelmans (VVD) en de heer Van Kuijen, bewonersvertegenwoordiger bij het CROS.