Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

03 juni 2009

Up2Stage komt met Klokkenluider van de Notre Dame

SASSENHEIM – De leden van musicalgroep Up2Stage voeren in november het stuk “De Klokkenluider van de Notre Dame” uit in het theater van het Rijnlands Lyceum. Dit historische stuk van schrijver Victor Hugo is nog maar een keer eerder in toneelvorm te zien geweest in Nederland.

De cast wordt gevormd door 35 getalenteerde jongeren en een aantal volwassenen, onder leiding van Marloes Gort en de drie broers Paul, Rob en Koos Burgmeijer. De regisseurs laten weten: “De muziek is geweldig, de regie moeilijk en verrassend. Het verhaal volgt in grote lijnen het boek van Victor Hugo en er is voldoende uitdaging voor dans. De rollen zijn nu verdeeld en de muziek en dans worden ingestudeerd.”
Zaterdag 21 november om 20:00 uur en zondag 22 november om 14:00 uur vinden de uitvoeringen plaats in het theater van het Rijnlands Lyceum Sassenheim. Voor meer informatie over kaartjes, kan de website www.up2stage.nl bezocht worden.