Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2009

Fotowedstrijd “Portretten van Teylingen”

WARMOND – Wie voor zijn of haar gevoel altijd al een latent fotograaf is geweest, kan zich nu bewijzen. In het kader van de Kunstweek Warmond wordt een fotowedstrijd georganiseerd. Deelname is mogelijk tot en met woensdag 21 oktober.

Lenny van der Munnik laat weten: “Of het nu de buurman voor zijn huis is, de bakker om de hoek of een familielid in zijn favoriete kroeg. Maak als Teylinger een zwart/wit portret van een Teylinger op een karakteristiek plekje in Teylingen en doe mee aan de fotowedstrijd. Tijdens de Kunstweek, die duurt van 7 tot en met 15 november, wordt een selectie van maximaal 80 foto’s tentoongesteld in de expositie ‘Portretten van Teylingen’. De voorzitter van de jury is Els Hansen, bekend van het fotoboek ‘Portretten in Warmond’. De prijsuitreiking, de eigen foto op canvas, vindt plaats tijdens de kunstweek.”
Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s inleveren. Dit kan fysiek (maximale afmetingen van de foto: 20 x 30 cm) in een van de fotodozen bij De Nie speelgoed Toys 2 Play, Dorpstraat 106 Warmond, Foto Turk, Herenstraat 132 Voorhout of Foto Turk, Hoofdstraat 185 Sassenheim. Maar de foto’s kunnen ook digitaal (minimaal 300 dpi) verstuurd worden via mailto:lvdm@art-intercession.nl onder vermelding van “Fotowedstrijd Kunstweek”. Uiteraard is vermelding van naam, adres, telefoonnummer en eventueel emailadres noodzakelijk.