Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

08 september 2009

Onenigheid bewoners Teylingerlaan

TEYLINGEN – De verkeersdrempel die bij wijze van proef is aangelegd in de Teylingerlaan heeft geleid tot onenigheid bij de actievoerende buurtbewoners. Deze mededeling deed wethouder Van der Meer tijdens de vergadering van de commissie Ruimte op woensdag 2 september.
Van der Meer liet weten: ‘Er loopt op dit moment een proef met een versmalling inclusief een drempel op de Teylingerlaan. Tussen de bewoners is enige discussie onderling ontstaan. De mensen die pal bij de drempelwand wonen hebben namelijk meer last van de drempel dan de mensen die verder weg in de straat wonen. Meerdere keren per week wordt hierover contact onderhouden met een gemeenteambtenaar. Volgende week komt er van onze kant een A4tje met de maatregelen die we gaan nemen omtrent de verkeersdoorstroom. Hierop zal een gesprek van een half uurtje volgen met de mediator en dan zal de rechter de behandeling van de zaak staken, zo verwachten wij.’