Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 februari 2010

De Hotels van Oranje trakteren

Noordwijk - Ter gelegenheid van het 25 jarig jubileum laat Hotels van Oranje alle mensen, die hebben meegebouwd aan het succes van de afgelopen kwart eeuw, meedelen in de feestvreugde. Iedereen in de directe omgeving van het hotel krijgt de mogelijkheid in dit jubileumjaar voor slechts € 25,00 per persoon te overnachten bij de Hotels van Oranje en zelf te proeven van 25 jaar vorstelijke gastvrijheid.

Bij het 10-jarig jubileum hebben de Hotels van Oranje de gemeente Noordwijk het beeld van Koningin Wilhelmina op de Boulevard cadeau gedaan. Nu, 15 jaar later, willen de Hotels van Oranje ter ere van hun zilveren jubileum wederom graag iets terugdoen voor de gemeenschap als dank voor 25 jaar steun, vertrouwen en samenwerking. “Vieren doe je namelijk samen met de mensen die mede verantwoordelijk zijn voor je succes. Graag geven wij iedereen de kans om zelf te ervaren wat dit hotel zo uniek maakt”, zo informeert een Liethof. “Het 25-jarig jubileum staat volledig in het teken van de eigenaren Charles de Boer en Bram Mol. Het is in feite alleen aan hen te danken dat Hotels van Oranje zo succesvol heeft kunnen worden.”

De jubileumovernachting is de start van een reeks evenementen dat dit jaar in het kader van het zilveren jubileum gaat plaatsvinden. De jubileumvoucher is zolang de voorraad strekt in de maand februari te koop bij de Hotels van Oranje. Twee vouchers geven recht op een overnachting bij de Hotels van Oranje voor twee personen. Gasten die bij de Hotels van Oranje willen overnachten en dineren, kunnen de vouchers ook gebruiken voor een diner in een van de Restaurants van Oranje. De vouchers blijven het hele jubileumjaar geldig. Voor meer informatie over de jubileumactie van de Hotels van Oranje kunt u terecht op www.hotelsvanoranje.nl.