Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

09 maart 2010

Jongerenloket voor probleemjeugd

LISSE – Om het voortijdig schoolverlaten tegen te gaan ondertekent wethouder Adri de Roon (D66) de samenwerkingsovereenkomst ‘Jongerenloket Holland Rijnland 2010’. De gemeente Lisse slaat dus haar handen ineen samen met de andere Holland Rijnland gemeenten.
De Roon informeerde dat het jongerenloket bedoeld is voor alle voortijdige schoolverlaters en jeugdige werklozen in de leeftijd van 16 tot 23 jaar. Het loket functioneert voor onderwijs en werk, waarbij jongeren het loket kunnen gebruiken als vraagbaak, maar ook om in aanraking te komen met een jongerenproject. Het kan dan gaan om terugkeer naar school, lerend werken, werkend leren of werken. Of dit project succesvol is, moet blijken uit een evaluatie in 2011.