Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

02 april 2010

Startschot werkzaamheden speelplaats Beatrix

SASSENHEIM – Met de onthulling van de nieuwe naam “Speelplaats Beatrix” gaven wethouders Gerrit van der Meer en Wim Hollart het symbolische startschot voor de start van de graafwerkzaamheden. Over twee maanden moeten de kinderen uit de Oranjebuurt kunnen spelen met nieuwe schommels, een toestel van klimkubussen, een kabelbaan en een natuurlijk speeleilandje. Dinsdag 30 maart waren er alleen maar lachende gezichten te zien.

Voor de Speeltuinvereniging Beatrix komt er een splinternieuw verenigingsgebouw. Joke van Diemen, voorzitter van de Speeltuinvereniging Beatrix, heeft samen met enkele anderen jarenlang gestreden voor de terugkeer van de speelplaats. Ze straalt: “Als ik alle vrolijke kindergezichtjes zie, dan weet ik dat we niet voor niets hebben gestreden.”
Ook de beide wethouders waren tevreden, niet in het minst omdat ze het boek “speelplaats Beatrix” nog net voor het aflopen van hun termijn konden afronden. “Vorige week heb ik ook een speelplaats bij het Offenbachpad in Voorhout geopend, ik ga door het leven als wethouder Speelplaatsen”, grapte Van der Meer tegen zijn collega-wethouder.