Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 juli 2010

Slagter maakt gehakt van medegolfers tijdens Voorhouts Open

VOORHOUT – De achtste aflevering van het Voorhouts Open gaat ongetwijfeld de geschiedenis in als de warmste editie. Op de Golf & Country Club Liemeer werden temperaturen van boven de 35 graden celcius gemeten. De 62 deelnemers lieten zich echter niet onbetuigd, want ook dit keer stond het fameuze ‘blue jacket’ op het spel.

In navolging van de traditie van de in de golfwereld beroemde ‘green jacket’ is het voor iedere Voorhoutse golfer de hoogste eer om als winnaar in het blauwe jasje gehesen te mogen worden. Vrijdag 9 juli ging het ‘blue jacket’ om de schouders van Chris Slageter, die met 41 stablefordpunten de nummer 2, Annemiek Ribberink, maar nipt versloeg. De winnaar van vorig jaar, Floris van Dam, eindigde op een fraaie derde plaats.

Met onder meer het kopen van een extra golfballetje, die als ‘free ball’ gebruikt kon worden, werd tevens het goede doel gesteund. Het bedrag, 415 euro, komt geheel ten goede aan de bingobejaardenmiddag tijdens het carnaval.