Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2010

Extra reconstructie Kanaalstraat

LISSE – Het deel van de Kanaalstraat tussen de Julianastraat en de Tulpenstraat wordt aan het eind van dit jaar opgeknapt. Die werkzaamheden vinden gelijktijdig plaats met de reconstructie van de Kanaalstraat tussen de Molenstraat en de Julianastraat en de Koninginneweg. Deze mededeling deed wethouder Ad van Zelst (Nieuw Lisse) tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur op donderdag 9 september.
Van Zelst: ‘Het is goed om deze werkzaamheden gelijktijdig te doen; dan hebben de ondernemers maar één keer last van de reconstructie. Hierdoor wordt het nóg aantrekkelijker in het koopcentrum Lisse. De herinrichting stond gepland voor 2013, maar we zullen deze naar voren trekken. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en we beginnen binnenkort. Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met alle omstandigheden, zoals de Sinterklaas- en kersttijd. We proberen het zo slim mogelijk te doen.’