Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2010

Rotary Noordwijk schenkt klokkenstoel

Op donderdag 2 september vond op de eerste zolderetage van de Toren van de Oude Jeroenskerk een korte plechtigheid plaats. De monumentale Ouderogge klok uit 1690 werd voorzien van een originele klokkenstoel.
In een toespraak dankte Hans van den Berg, voorzitter van de Torenklimcommissie, de Rotary Noordwijk en vertelde hij over de memorabele omzwervingen van de Ouderogge klok. Vervolgens brachten de aanwezigen een toast uit op de onthulling van de Klokkenstoel. De klokkenstoel is gemaakt door Jora Vision uit Rijnsburg en door de Torenmedewerkers Hans van Dijk, Piet de Groot en Kees Hazenoot op de juiste wijze en plek geïnstalleerd. Sponsor van het functionele bouwsel is de Rotary Noordwijk, die werd vertegenwoordigd door Frans van Loenhoud, Nico van Duijn en Arjan Slobbe. De Toren van de Oude Jeroenskerk is dit seizoen nog te beklimmen.