Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 september 2010

Nominaties Vrijwilligersprijs

LISSE – Genomineerden voor de Lisse vrijwilligersprijs kunnen vanaf nu weer bij de gemeente worden aangemeld. Deze vrijwilligersprijs is een symbolisch eerbetoon aan inwoners van Lisse die, zonder een financiele vergoeding, zich inzetten voor een ander. Zowel individuele vrijwilligers als een groep vrijwilligers kunnen deze prijs winnen. De vrijwilligersprijs kan gaan naar een uitvoerder van grote klussen, maar ook naar een vrijwilliger die een kleine of eenmalige actie heeft opgezet.

Het kan hierbij gaan om een breed scala aan activiteiten: barwerk, coach van een jeugdteam, het rondbrengen van warme maaltijden of het organiseren van buurtactiviteiten. De voorgedragen personen worden beoordeeld door een adviescommissie van het college van burgemeester en wethouders. Daarom laat wethouder Adri de Roon (D66) weten: ‘De inzet van vrijwilligers is onmisbaar en letterlijk onbetaalbaar. Met de vrijwilligersprijs wil de gemeente hen in het zonnetje zetten. Ik roep de mensen van harte op, kandidaten voor te dragen voor de Lissese vrijwilligersprijs.’
Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar bij het gemeentehuis (Heereweg 254) en kunnen tot 1 november naar dit adres worden ingeleverd of opgestuurd. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer: 0252 433 222.