Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

17 januari 2011

Mooiste file moet langste file worden

NOORDWIJK – De Stichting Bloem & Zee timmert het komende jaar flink aan de weg. Bestuurslid Marjolijn van der Jagt gaf tijdens de NOV-borrel een toelichting over de activiteiten.
Van der Jagt: ‘Inmiddels zijn we bezig met het Flora Holland Bloemenfestival in de Oude Jeroenskerk in Noordwijk Binnen. Voor de mooiste file van Nederland zijn we momenteel bezig om een prominente Nederlander aanwezig te laten zijn. Het thema is dit jaar “World Music Parade’ Laat de mooiste file van Nederland ook de langste file worden! Daarnaast wordt voor het eerst een file aan Vespa’s georganiseerd.’ Van der Jagt riep alle vrouwen op om zich tijdens die dag (16 april) in fleurige hoeden te tonen: zo wordt de boulevard tussen 09:30 uur en 11:30 uur vergelijkbaar met het Britse Ascot.’ Zaterdag 7 mei vindt de Tulpen Rallye plaats; tien deelnemers worden hiervoor verwacht.