Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 juli 2011

Commissie zoekt vrijwilligers

LISSE – De commissie die openbare gebouwen gaat keuren op hun toegankelijkheid voor gehandicapten is dringend op zoek naar enkele vrijwilligers. De komende maanden moeten dertig gebouwen gecontroleerd worden en er zijn momenteel te weinig mensen die deze keuring op zich kunnen nemen.

Ina de Graaff en Ans van der Veld lieten maandag 27 juni weten: ‘We doen een oproep aan de mensen om vrijwillig mee te doen aan de keuring van openbare gebouwen voor de toegankelijkheid voor oudere en kwetsbare mensen. Met name visueel of anderszins gehandicapte mensen zijn welkom om hier, vanwege hun persoonlijke ervaringen, hun advies in te geven.’

Aanmelden kan bij: Ina de Graaff: 0252 420 407 of Ans van der Veld: 0252 426 277.
E: cahorsten@gmail.com. Bij aanmelding wordt verzocht om naam, adres, telefoonnummer en/of email te vermelden.