Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 augustus 2011

Plannen voor mobiel muziekpaviljoen

VOORHOUT – Een mobiel muziekpaviljoen dat gebruikt kan worden door de harmonie en andere muziekgezelschappen. Dit plan moet uiterlijk halverwege 2013 werkelijkheid worden. De Rotaryclub Voorhout slaat de handen ineen samen met de Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV), de Oranje Vereniging Voorhout en de IJsclub.

Voorzitter Ruud Spuijbroek vertelt meer over dit initiatief. “Bij de St. Bartholomeuskerk is een waterpaviljoen gecreëerd, waar af en toe opgetreden kan worden. Ik mag graag een harmonie zien spelen en als organisaties willen we iets tastbaars overdragen aan de inwoners.” Aangezien het muziekpaviljoen niet het hele jaar door op het kerkplein kan staan, is het noodzakelijk om een mobiele variant te hebben. Om dit te realiseren, zijn de organisaties op zoek naar bedrijven die technisch danwel financieel kunnen bijdragen om de perfecte variant te realiseren.

Op dit moment wordt al met enkele ondernemingen gesproken over een bijdrage, informeert Spuijbroek. Hij hoopt dat het mobiele muziekpaviljoen medio 2013 gerealiseerd is. “Dat kan alleen voor Voorhout gebruikt worden, maar wellicht zijn er ook mogelijkheden om dit mobiele muziekpaviljoen voor de hele Duin- en Bollenstreek in te zetten.”