Dé lokale en regionale nieuwssite

Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Ook zijn ruim 70 boeken van mij gepubliceerd. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 december 2011

Voetbalmeiden gaan voor goud

LISSE – De veertien meiden die samen het voetbalteam MB1 bij FC Lisse vormen, spleen zaterdag 10 december hun kampioenswedstrijd. Heel bijzonder is, dat dit team in elf wedstrijden de maximum score van 33 punten heeft veroverd. En met een totaal van 75 doelpunten voor en 4 tegen, blijkt dat het team op alle fronten goed in elkaar steekt.

Het moet dus wel heel raar lopen als MB1 geen kampioen wordt in hun laatste wedstrijd tegen Quick Boys MB2 op zaterdag 10 december. Onder leiding van Charlotte Assendelft en Erwin van der Steenhoven gaan de dames dan vanaf 10:30 uur vol voor de winst op Sportpark Ter Specke, zodat aan het eind van de wedstrijd de kampioensbeker in de lucht gehouden kan worden.